tratamente-faciale_

Tratamente Faciale și Cosmetică alături de specialiștii ENCORE

Credem în frumusețea spirituală, iar aceasta trebuie să se reflecte pe pielea ta. La Salon Encore avem grijă să evidențiem stralucirea ta naturală. Pielea ta va fi mai tânără,mai fermă, mai frumoasă.

Folosind doar produse de calitate superioară din GAMA Maria Galland Paris, specifice fiecărui tip de ten, îți redescoperim frumusețea, pas cu pas.

Cu Salon Encore lași la o parte grijile urbane pentru a te bucura de îngrijire și relaxare. În schimb vei obține o imagine radiantă, așa cum îți dorești.

Lasă-ți frumusețea să inspire schimbarea în cei din jurul tîu, astfel vei transforma lumea înconjurătoare într-un loc mai armonios, alături de specialiștii Encore.

NOU!! Oferim tratamente complete de mezoterapie, Mezohydrate, Mezolift și Mezobright

Programare

encore maria galland tratamente

MARIA GALLAND Paris

În 1962, pasionata dansatoare Maria Galland a dezvoltat un concept de tratament la fel de unic ca pielea însăși printr-o fuziune a cercetărilor dermatologice de ultimă generație și a celor mai bune meșteșuguri cosmetice. Și chiar și astăzi, după mai bine de 50 de ani, acest concept de tratament continuă să stabilească standardul în îngrijirea frumuseții la nivel mondial. Fundalul de dans clasic al doamnei Maria Galland a făcut-o pe deplin conștientă de puterea atingerii și energia cinetică. Ea a folosit această experiență pentru a stabili o coregrafie eficientă a gesturilor manuale – metoda de modelare a mozaicului, practicată acum de esteticienii de înaltă calitate. Această metodă este completată perfect de sfaturi personalizate de stil de viață și îndrumări pentru a aduce fiecărei femei o experiență holistică cu rezultate excepționale.

 Frumoasa călătorie prin lumea Mariei Galland Paris evidențiază anii-cheie din ultimele cinci decenii, cu produse monumentale și lansări de linii:

1962: 5 CREMA DE REJUVENARE a renumitelor îngrijiri de noapte care se regenerează intens pentru pielea uscată până la foarte uscată(5 REJUVENATING CREAM)

1963: Metodica iconică de modelare MOSAIC – tratamentul facial anti-îmbătrânire cu efect natural de ridicare(The iconic MOSAIC MODELLING METHOD)

1969: 2 CREMA SOFT MASK – mască cremă de curățare profundă pe bază de argilă naturală pentru un ten uniform și rafinat(2 CREAMY SOFT MASK)

1991: Tratamentul de revitalizare și calmare a învelișului care înfășoară fața ca un cocon(COCOON TREATMENT)

2011: linia MILLE de îngrijire finală a pielii de lux pentru rezultate anti-îmbătrânire deosebite(The MILLE line)

2014: ESENȚELE – sporind pielea cu ingrediente active perfect concentrate, superioare(The ESSENCES)

2015: SOIN DERMATOLOGIQUE – linie avansată de îngrijire a pielii dermatologice cu formule științifice (SOIN DERMATOLOGIQUE)

2016: ACTIV’AGE – Activarea liniei de îngrijire a pielii pentru tenul matur(ACTIV’AGE)

2017. LUMIN’ÉCLAT Linia de îngrijire a pielii pentru îmbunătățirea radiației pentru primele semne de îmbătrânire (LUMIN’ÉCLAT) 

Dezvoltarea acestora au dus la o abordare cu adevărat holistică și individualizată a îngrijirii profesionale a pielii. Atingând chiar și semnele subtile ale îmbătrânirii, metoda Maria Galland Paris oferă la un nivel personal soluții la nevoile de îngrijire a pielii fiecărui client – dezvăluind frumusețea individuală în fiecare persoană.

maria galland paris tratamente facialeTRATAMENTE FACIALE DISPONIBILE LA ENCORE COSMETIC SOLUTIONS:

GAMA TRADIȚIONALĂ

 1. Tratamentul Revealing Beauty – Tratament Mozaic Modelant – ANTI AGE * tratamente modelante. Masca modelantă este un patent Maria Galland, aceasta a inventat și brevetat masca în 1964.

ACȚIUNE & BENEFICII

 • Hidratează, datorită fenomenului de ocluzie
 • Drenează toxinele, stimulează activitatea celulară
 • Favorizează absorbția cremelor
 • Activează microcirculația datorită temperaturii care pleacă de la 28 grade C și ajunge la 40 de grade C
 • Vasoconstructor prin răcire, închide porii
 • Masaj dinamic ( prin variația de temperatură) și static ( prin întărirea măștii)

Crema regenerantă este bogată în elemente nutritive indispensabile pielii, este un tratament puternic anti-age. Redă frumusețea tenului și conferă suplețe și emoliere.

 1. Tratament Modelant/ modelant regenerant

GAMA THALASSO

Masca Thalasso- catalizator cu activi din alge marine, spirulină, aloe vera, acizi aminați, Zn, Cr, Se, Cr, Li , Mg, complex de vit.B, detoxifică și stimulează metabolismul celular. Fixează apa, accelerează mecanismul de autoapărare și de rezistență a pielii. Masca modelantă pentru ochi întărește țesutul conjunctiv , accelerează funcția de autoapărare a pielii, agent hidratant pe termen lung .

GAMA EMPHYTEOSE-COCOON

Cuprinde o serie de tratamente menite să ofere tenului hidratare, luminozitate, fermitate-lifting și regenerare celulară. TRATAMENT dedicat tenului sensibil – tendresse. Desensibilizare, protecție și hrănire, hidratare și întreținere. Tratament gentil, cu o formulă specială pentru ten sensibil și reactiv. Este bazat pe o metodă simplă, manuală pentru calmarea iritațiilor pielii.

GAMA MILLE ( gama cu trufe albe și aur de 24k)

Are la bază, TOP-C Complex, inovație anti-age Maria Galland, cu un complex de 4 ingredinte:

 1. Trufa albă sau ”diamnat alb”, bogat în amino-acizi, minerale, oligoelemente și derivați de zahăr. Protejează pielea de factori externi nocivi și menține nivelul de hidratare.
 2. Activator Cellular – ajută celulele să funcționeze ca și cele tinere, menține funcțiile celulelor și protejează celulele de factorii de mediu.
 3. AUR 24K- micro-încapsulat, aur pur. Menține aspectul tânăr al pielii și restaurează luminozitatea datorită capacității de reflexie a luminii.
 4. PEPTIDE, acestea cresc sinteza de colagen și fibronectin, cresc densitatea fibrelor de colagen și restaurează fermitatea și elasticitatea pielii, stimulează sinteza de acid hialuronic și stimulează regenerarea celulară.

Complexul are ingredienți activi precum:

 • Celule stem extrase din plante, aur, trufe albe, extract de perle
 • Phytostimuline-izoflavone extrase din soia
 • Acid hialuronic, macademia, ceramide, coenzima Q, arginine, unt de shea, peptide, alantoina, collagen liofilizat, oligopeptide și uleiuri prețioase.

ACTIV-AGE , tratament destinat persoanelor cu vârsta de 45+

Ingrediente:

1.PEPTIDE- cu rol în activarea proceselor naturale de reparare ale pielii, reduce ridurile, conferă fermitate și stimulează regenerarea. Peptidele sunt extrase din plante ( floarea de tutun, frunzele de anghinare )

2.EXTRACT DE CELULE STEM din zmeură, frunze de tomate și din boane de fasole, cu rol în lupta împotriva îmbătrânirii datorate proceselor oxidative, calmarea tenului, stimulează vitalitatea celulară, stimulează producția de ATP, conferă protecție împotriva stresului oxidativ și UV

3.ACID HIALURONIC

Tratamentul SOIN DERMATOLOGIQUE

Tratamentul Soin Dermatologique este o linie de tratament ce are ca scop rezolvarea a 4 probleme majore cu care se confruntă pielea : impuritățile, pigmentare, cuperoza și pielea foarte uscată-atopică.

Tratamentul LIFT EXPERT

Lift Expert este un tratament cu puternic efect de lifting și redefinire.

 

Vezi preturi&oferte

Programare

[/column]