winter skincare encore

Specialiștii Encore Cosmetic Solution punctează aspecte importante

pentru îngrijrea tenului în sezonul rece

Pe perioada iernii, mai ales atunci când temperaturile scad sub zero grade Celsius, tenul nostru are cel mai mult de suferit. Frigul și aerul foarte rece determină uscarea, înroșirea și crăparea pielii, astfel tenul are nevoie de o îngrijire specială. Prin acest articol dorim să beneficiați de sfaturi utile în prevenția apariției unor afecțiuni grave, precum descuamare excesivă, fisurare sau agravarea unor dermatoze preexistente.

1. CURĂȚAREA TENULUI

Curățarea în profunzime a tenului este probabil cea mai importantă etapă de îngrijire și protecție. Curățarea porilor și îndepărtarea excesului de sebum prin demachiere, extracții și peeling, tenul este pregătit să primească și să absoarbă corespunzător vitaminele și uleiurile din măștile aplicate, menite să hrănească, să hidrateze și să ajute la regenerarea celulară pentru un ten sănătos, luminos și neted.

maria galland paris tratamente faciale2. HIDRATAREA TENULUI

Hidratarea tenului este esențială pentru a menține elasticitatea și a preveni uscarea tenului. Pe timpul iernii, din cauza frigului și a vântului rece, pielea se usucă foarte mult și este indicat să utilizăm  mască și/sau o cremă hidratantă de iarnă, grasă. Loțiunile la care facem referire au la bază uleiuri în loc de apă. Crema hidratantă cu ulei este recomandată femeilor cu tenul uscat, dacă însă aveți tenul gras, este indicat să utilizați o creme pe bază de apă. Alegeți cu grijă produse corespunzătoare, în funcție de tipul dumneavoastră de ten. Alegeți loțiuni cu funcții în repararea pielii atunci când temperaturile scad, pentru a-i oferi tenului hidratarea necesară.

3. PROTECȚIE SOLARĂ

Acordați atenție sporită protecției solare, chiar și iarna, utilizând în permanență  cremă specială de zi, hidratantă, cu factor de protecție SPF ( 30 /50). Iarna, mai ales dacă afară este zăpadă, razele soarelui pot fi și mai dăunătoare decât în zilele de vară. Protejați-vă tenul zilnic, chiar și atunci când purtați make-up. Atenție, fondul de ten nu oferă o protecție solară solidă, chair dacă există pe piață astfel de produse cu SPF, înainte de aplicarea acestora, protejați tenul cu produse cu factor de protecție.

4. CURA DE VITAMINA Ccitrice encore

Pe timpul iernii este necesar să efectuăm o cură de vitamina C. Tenul are și el nevoie de un boost de vitamine, astfel vă recomandăm să efectuați tratamente faciale ce au la bază vitaminele C, A și E. Fiolele utilizate în tratamentele faciale specifice hidratării, uniformizează tenul, oferă luminozitate  și elimină petele apărute în urma expunerii la soare pe timpul verii.

5. Protecție cu COLAGEN

Utilizarea măștilor, cremelor sau loțiunilor cu Colagen pe timpul iernii protejează tenul de frig,  îi oferă consistență și-l pregătește pentru vară. Datorită proprietățiilor sale hidratante  colagenul contribuie la reducerea petelor pigmentare de pe față, datorate expunerii la soare sau vârstei înaintate. Aplicate pe o piele uscată, cremele cu colagen restabilesc aspectul hidratat al pielii. Pielea devine moale, catifelată, luminoasă și astfel își recapătă și elasticitatea. Tot în componența cremelor dermatocosmetice, colagenul este eficace împotriva primelor riduri de expresie. Cremele ce conțin colagen sunt indicate pentru pielea sensibilă, cu tendință de înrosire. Studiile clinice au demonstrat că absorbția a 10 g de colagen hidrolizat în fiecare zi este urmată de un efect cu mai puține riduri profunde.

TENUL MATUR (+40 de ani) masca modelanta maria galland

În cazul unui ten matur (vârstă 40+) sunt necesare tratamente adecvate cu factor anti-rid. În procedurile de cosmetică facială includem fiole cu aur, mască cu un factor de acțiune mai puternic și de asemena masaj facial anti-rid.

Este indicat să apelați periodic la un tratament specializat în salon pentru a beneficia de o curățare profundă și corespunzătoare a tenului.

În cadrul salonului Encore Cosmetic Solutions, utilizăm protocolul de înfrumusețare realizat cu produsele Maria Galland Paris. Conceptele Maria Galland de tratament sunt adaptate necesităților individuale fiecărui client. Tratamentele cosmetice includ: demachiere, tonifiere, peeling, vaporizare, extracție comodoame, masaj, fiolă în funcție de tipul de ten, mască și cremă de final.

Tratamentele faciale se efectuează la interval de 30 sau 45 de zile, în funcție de tipul de ten.

Te invităm să descoperi Gama de tratamente oferite de ENCORE Cosmetic Solutions și beneficiile acestora(click pe tratament).

encore maria galland tratamente

Alege un ten sănătos alături de specialiștii ENCORE.

PROGRAMĂRI LA 0734406005

Vezi preturi&oferte

Encore SalonȘOSEAUA NORDULUI NR.62, SECTOR 1, BUCUREȘTI