Encore Salon

Răsfață-te prin servicii de infrumusețare premium și bucură-te de atenția profesioniștilor din echipa Encore Salon!

Grupul de firme din care face parte salonul Encore are o experiență internațională de peste 13 ani în domeniul beauty, a epilării definitive, a tratamentelor corporale și a medicinei estetice aplicate.

Compania Encore Cosmetic Solutions analizează și studiază zilnic ultimile tehnologii inovatoare în domeniul esteticii pentru a le pune în aplicare pe cele mai eficiente.

Astfel, adunăm informații și studii clinice realizate de instituții de prestigiu din toata lumea pentru a vă oferi dumneavoastră cea mai performantă tehnică și cele mai îmbucurătoare produse cosmetice, puse în valoare de un personal cu o înaltă calificare.

Servicii

Coafură

Oferă-i părului tău răsfățul pe care îl merită! Profesioniștii noștri îți oferă tunsori și coafuri personalizate stilului tău dar și fizionomiei, cu mai mult de 13 ani de experiență.

Cosmetică

Te simți și ești mai frumoasă cu ajutorul serviciilor noastre personalizate de cosmetică. Folosind doar produse de calitate superioară, specifice fiecarui tip de ten, îți redescoperim frumusețea.

Manichiură

În tradiția japoneză, eleganța mâinilor și frumusețea picioarelor unei femei sunt simbolurile fericirii și împlinirii spirituale. Credem că femeile care se bucură de îngrijirea mâinilor și picioarelor sunt mai puternice, reflectând frumusețe și încredere.

Vopsit

Nuanța părului tău poate transforma un look obișnuit în unul de efect. Fii în centrul atenției cu ajutorul unui păr sănătos, strălucitor și cu o nuanță în trend. Specialiștii noștri sunt la curent ultimele trenduri în materie de culoare.

Epilare

Parametrii laserului sunt definiți cu atenție și pricepere studiindu-se anatomia pielii și a firelor de păr și potrivind intensitatea laserului și durata pulsului la marimea foliculului, adâncimea și locația pentru a preveni creșterea ulterioară.

Descopera Encore Salon

Criolipoliza

Cea mai noua metoda de remodelare
corporala, si cea mai eficienta.
Inghetarea tesutului adipos.

PROGRAMARE

Tratamente Corporale

Servicii de masaj și remodelare corporală.

PROGRAMARE

Blog & Tips

Specialiștii Encore Cosmetic Solution punctează aspecte importante pentru îngrijrea tenului în sezonul rece Pe perioada…

TECNA   Professional haircare   Produsele de restructurare capilară SPA Enyzmetherapy sunt concepute pentru a…