TECNA

 

Professional haircare

 

Produsele de restructurare capilară SPA Enyzmetherapy sunt concepute pentru a reînoi structura părului tratat chimic. Prin acest tratament, părul îşi îmbunătaţeşte vizibil structura, capătă elasticitate şi nu permite o absorbţie excesivă a umidităţii.

Tratamentul acţionează încă de la prima aplicare! Redă părului strălucirea şi catifelarea naturala pierdută, fiind un adevărat panaceu pentru părul tratat, fragil şi foarte deteriorat! Tratamentul SPA Enzymetherapy este rapid şi personalizabil.

SPA Enzymetherapy este prima terapie profesională care reînoieşte complet structura deteriorată a părului şi îmbunătăţeşte instantaneu starea acestuia, restabilind toate componentele de bază prezente în el. Tratamentul SPA Enzymetherapy a fost conceput în anul 1998 iar succesul obţinut de această gamă se datorează combinării a doi factori specifici :

-eficacitatea imediată;

-simplitatea utilizării produselor.

Aceşti doi factori majori au făcut ca linia SPA Enzymetherapy să devină faimoasă în întreaga lume, atât pentru uz profesional, cât şi personal. Linia este formată din produse profesionale de întreţinere şi menţinere.

“ Am avut întotdeauna tendinţa de a utiliza produse naturale.

De la începutul anilor ’90 am folosit frecvent henna, EOS de la Wella si EPISEA L’Oreal, produse pe bază de plante care ofereau părului o luminozitate extraordinară, lăsând firul de păr în stare perfectă. Din păcate, acestea nu aveau putere de acoperire a părului alb şi nici de deschidere.

Acste produse nu au intrat niciodată pe piaţa românească. Întrebând operatorii acestor două multinaţionale, despre faptul că cele două produse nu fuseseră propuse şi în România mi-au răspuns scurt: ‘’ Piaţa de aici nu este pregătită pentru acest tip de produs’’…

…Nu! Eu sunt aici de 8 ani şi am constatat că astăzi interesul clienţilor faţă de produsele naturale este o realitate atât de evidentă încât nimeni nu se poate ascunde în spatele retoricii.

O statistică din anul 2012 la nivel european, efectuată în acest domeniu, ne-a oferit rezultate surprinzătoare:

Una din două cliente este dispusă să achiziţioneze produse şi servicii naturale şi una din zece cliente a renunţat la serviciul de colorare a părului din cauza problemelor întâmpinate la nivelul scalpului.

Dacă ne deschidem orizonturile la nivel general, in toate sectoarele , de la modă, la alimentaţie, de la energie la agricultură etc, ne dăm seama că viitorul are un singur numitor comun : ‘’NATURA’’.

Produsele Tecna le-am descoperit în urmă cu 10 ani la Cosmoprof Bologna. Atunci eram în căutarea unor produse inovative care să-mi poată oferi emoţii şi stimuli noi, şi întâmplător standul lor mi-a ieşit în cale. Fantastic!

Cu ‘’acel ceva’’ în plus, o imagine spectaculoasă şi un slogan care mi-a intrat imediat în inimă: BIO ETICAL COMPANY! Discutând cu ei, mi-am dat seama că am descoperit o companie ambiţioasă, vizionară şi revoluţionară în domeniu produselor cosmetice!

În anul 1995 Tecna a creat prima culoare organică din Europa, şi astăzi , după 20 de ani, fără să se intervină asupra formulei aceasta este încă inegalabilă. Foloseşte o terapie de colorare în care nu este preyent amoniacul, nichelul, parfumul, astfel încât rezultatele obţinute sunt fabuloase, în totală siguranţă pentru propria persoană şi pentru mediul înconjurător.

‘’ Natural Choice Color ‘’, este denumirea vopselelor Tecna, unică în ceea ce priveşte colorarea organică şi singura capabilă să acopere toate serviciile de colorare (permanent, semipermanent, colorare acida) cu un singur produs, reducând costurile de inventar şi numărul de produse prezente în salon.

Avantajele utilizării liniei organice Tecna sunt atât de multe încât este greu să le prezint într-un singur articol! Un lucru este sigur, părul colorat cu Natural Choice Color devine mult mai hidratat, capătă o luminozitate extraordinară cu reflexe vibrante şi naturale, în acelaşi timp.

Aristotel în urmă cu 2300 ani a spus că natura nu creează nimic fără un scop! Iar Tecna nu înseamnă altceva decât tehnologie şi natură. Am decis, aşadar, că toate femeile trebuie să se bucure de beneficiile unui produs total inovator. Sfătuiesc toţi operatorii din domeniu să se apropie de această filozofie, cu sau fără Tecna, pentru că acesta este viitorul! ‘’

Fabrizio Benintendi

Write a comment:

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.