candelapic

Epilarea definitiva cu LASER

Parul creste in cicluri, si multi factori ii influenteaza cresterea: varsta, etnia, medicamentatia, nivelul hormonilor, si chiar locatia parului pe corp ii influenteaza lungimea, grosimea si culoarea.

Anagen. Este faza de crestere activa, faza in care radacina este intacta. Parul creste in ambele directii, sus si jos.

Catagen. Este o faza de tranzitie care are loc la sfarsitul perioadei anagen. Este faza de regresie, cand partea inferioara a parului inceteaza sa mai creasca insa nu cade, si corpul firului de par nu mai este alimentat.

Telogen. Este faza pasiva, radacina nu mai este prezenta si firul de par va cadea curand sau va fi impins afara de catre noul fir de par aflat in faza anagen.

laser-hair-removal_

before&after

Encore Salon foloseste laserul Dioda  care este dupa toate standardele dovedite mai performant decat epilarea cu IPL. Suntem printre putinele centre de frumusete care foloseste aparatura profesionala Dioda.

Parametrii laserului sunt definiti cu atentie si pricepere studiindu-se anatomia pielii si a firelor de par si potrivind intensitatea laserului si durata pulsului la marimea foliculului, adancimea si locatia pentru a preveni cresterea ulterioara. Tehnicile de manipulare ajuta si la inlaturarea parului facial. Din moment ce firele de par intra in cicluri de crestere diferite, mai multe sesiuni sunt necesare pentru a distruge toti foliculii in zona tratata.

LASERUL DIODA: Laserul Dioda este considerat standardul de aur la nivel mondial în tratamentul de epilare definitivă.

BENEFICIILE epilarii cu laserul Dioda:

* eficient si rapid pentru toate tipurile de piele

* DOAR 10 – 15 sedinte sunt necesare pentru a distruge toate firele de par

* ideal pentru persoanele cu piele deschisa la culoare

* durere si discomfort reduse datorita functiei de racire CRISTAL FREEZE

* amelioreaza foliculita dupa primele 2 sedinte de epilare

* sedintele de epilare cu laser se realizeaza la interval de 30-45 de zile

 

  • OFERTA ENCORE
    Opteaza pentru PACHETUL DE 12 ȘEDINTE si ai 50% REDUCERE*
    *Ai posibilitatea achitarii in 6 rate lunare!
    ** Orice combinatie de 3 zone are o reducere de 9%, iar orice combinatie de 5 zone are cu o reducere de 18%.

    PROGRAMARI 0734 406 005

CandelaLogo

Epilarea definitiva cu laser – indicatii inainte si dupa…

Inainte de epilarea cu laser
Va rugam sa evitati pensarea, epilarea cu ceara sau orice alt procedeu care presupune smulgerea firului de par cu cel putin 4 saptamani inaintea de programare. Acest lucru este valabil si la epilarea definitiva la barbati.

Va rugam sa evitati procedurile de albire a pielii cu cel putin 4 saptamani inainte de programare. Albirea presupune scoaterea pigmentului de la radacina firului de par si scade abilitatea laserului sa gaseasca foliculul.

Sa va notati programarea pentru epilare definitiva in calendar. De asemenea, scrieti pe calendar „Fara bronzare” pe perioada de 4 saptamani inaintea sedintei. Aceasta inseamna fara expunere la razele ultraviolete cuprinzand aici atat bronzatul natural si artificial, cat si evitarea lotiunilor sau spray-urilor bronzante. Daca desfasurati o activitate zilnica ce presupune expunerea la soare (ex: fata, gat, brate) va rugam sa folositi o crema de protectie cu SPF mai mare de 30 chiar si in perioadele de toamna-iarna.

Va rugam sa va adresati personalului nostru calificat daca zonele ce urmeaza a fi tratate au fost expus la raze UV pe perioade indelungate. Va vom comunica atunci daca sedinta de epilare cu laser trebuie reprogramata sau nu.

Pregatirea de dinainte pentru epilare definitiva

Va rugam sa barberiti zona ce urmeaza a fi tratata cu o zi sau doua inaintea sedintei. In ziua sedintei va rugam sa evitati folosirea deodorantelor, parfumurilor, lotiunilor si a machiajelor asupra zonei respective. Incercati sa nu luati aspirina, tetraciclina, profilactice, medicamentatie fotosenzitiva, medicamente penrtu hormoni. Medicamentele cu steroizi sunt interzise.

Dupa epilarea cu laser
La ce sa va asteptati dupa sendinta de epilare definitiva:

Asteptati-va ca parul sa cada la 2 saptamani dupa; in aceasta perioada firele de par vor continua sa creasca. In aceasta perioada parul poate fi barberit, pensat sau ceruit. Dupa aceasta perioada de 2 saptamani insa, evitati metodele de epilare ce implica smulgerea radacinei.

Evitati sa faceti dus in primele 2 ore dupa sedinta. Dupa dus, aplicati o lotiune hidratanta. Incercati sa alegeti o lotiune care nu contine multe ingrediente chimice si artificiale. Evitati pe cat posibil baile fierbinti si saunele in primele 3 zile dupa sendinte.

Nu consumati mancaruri foarte condimentate, incercati sa reduceti pe cat posibil consumul de vin, tigarete. Incercati sa nu luati aspirina, tetraciclina, profilactice, medicamentatie fotosenzitiva, medicamente penrtu hormoni. Medicamentele cu steroizi sunt interzise. Nu folositi imbracamintea strampta, mulata pe zonele tratate.

Daca zona tratata devine iritata atunci:

Evitati epilarea pentru 72 de ore dupa tratament. Machiajul pe zona tratata trebuie inlaturat usor si cu mare atentie pentru a nu mari sansele de complicatii post-tratament;

Evitati frecarea cu un prosop de fata sau de baie. Zona respectiva trebuie tamponata cu grija;

Evitati inotul si sporturile care implica transpiratie abundenta pana cand zona iritata revine la normal.

Daca nu exista iritari atunci:

Ingrijirea uzuala a pielii (makeup, lotiuni, deodorant, epilare) poate reincepe la o zi dupa tratament daca nu exista iritari sau alte efecte adverse. O exfoliere usoara este recomandata la 2 zile dupa tratament.

Pentru alte nelamuriri sau intrebari specifice va rugam sa nu ezitati sa contactati personalul salonului nostru. De asemenea, puteti consulta oricand sectiunea noastra de intrebari frecvente pentru epilare definitiva.

Link-uri utile

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11737125
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11737124

Vezi preturi&oferte

Programare