HAIRSTYLE- Coafură & Frizerie

Echipa de hairstyling Encore, cu experientă în România și Italia, îți oferă tunsori, coafuri și tratamente personalizate stilului tău și fizionomiei tale. Encore Salon oferă o gamă de lux de servicii personalizate de hairdressing, manichiură, pedichiură, tratamente corporale, epilare definitivă cu laser și cosmetică facială.

Echipa de profesioniști Encore este coordonată de Antonio Ignone (Italia), hairstylist și trainer internațional cu o experientă de peste 35 de ani în domeniul înfrumusețării și Violeta Riebe Cincă (România) trainer de talie internațională și hairstylist cu peste 26 de ani experiență în domeniu.

Prin colaborarea cu Ignone Parrucchieri, Encore Cosmetic Solutions își propune să ofere servicii de cea mai înaltă calitate alături de echipa sa de profesioniști pregătită la standarde europene.

SERVICIILE DE HAIRSTYLE

Consiliere & Styling Personalizat

DETALII DESPRE SESIUNEA DE CONSILIERE ȘI HAIRSTYLE:

  • Veti beneficia în primul rând de o consiliere de hairstyle în funcție de preferințele dumneavoastră, dar mai ales de forma feței și structura firului de păr.
  • Vom efectua o analiză a firului de păr și în urma consilierii de styling vă vor fi recomandate liniile de servicii ce vă avantajează.
  • Dacă părul este deteriorat, atunci va fi necesar un tratament de hidratare și un tuns, urmând ca, la recomandarea specialistului, culoarea de păr (serviciul de vopsire) să fie realizată într-o sesiune ulterioară (după caz).
  • Puteți opta fie doar pentru consiliere, fie să stabiliți împreună cu hairstilistul următorii pași chiar imediat după consiliere.
  • În cazul în care decideți să efectuați serviciile recomandate, consilierea va fi gratuită și veți achita doar serviciiile.

Serviciile de coafor și frizerie includ întrega gamă de beauty hair necesară pentru un păr sănătos: spălat, coafat, tuns, schimbare de look, vopsit.

Tratamente Păr

Tratamente de regenerare și hidratare – Ca și pielea, părul are nevoie de o îngrijire atentă pentru a-și păstra sănătatea și frumusețea. Este benefic să utilizăm o gamă personalizată de tratamente, în funcție de nevoile acestuia pentru a-l ajuta să se regenereze. Specialiștii au dezvoltat variate produse pentru îngrijirea părului care să răspundă nevoilor și să îmbunătățească structura firului de păr. Optând pentru un tratament de regenerare și hidratare, părul va primi un boost de vitamine și uleiuri ce-l vor proteja.

Tratament Keratină – Tratamentul cu keratină este soluția ideală pentru a avea un păr puternic, moale, disciplinat și strălucitor. Keratina acționează asupra firului de păr oferindu-i acestuia un aspect mătăsos prin proprietatea acesteia de restructurare și disciplinare. Beneficiile tratamentului cu keratină sunt vizibile pe termen lung.

Styling permanent de volum Stylingul permanent de volum este un tratament inovator ce asigură părului un volum de lungă durată (de până la 3-4 luni).  Stylingul se realizează doar la rădăcina părului și/sau cu ondulație pe lungimea naturală. În urma tratamentului se obține un volum garantat de 4 cm înălțime de la rădăcină. Beneficii: oferă volum părului, întărește firul de păr, crează mișcare și dinamică părului, părul nu se va mai îngrașă repede și nu schimbă linia de tunsoare.

Extensii de păr natural – Extensii Păr Natural Uman 100%. Utilizăm toate tipurile de extensii: microring, extensii keratină, extensii tape on, extensii Bueno Bia, benzi. Pentru un look natural și conform așteptărilor, extensiile pot fi aplicate cu succes doar atunci când lungimea părului depășește 6 centimetri. Pe lângă o calitate superioară a extensiilor și montajul lor, veți beneficia și de consiliere profesională din partea specialiștilor noștri pentru a mări durata de viață a extensiilor și, de asemenea, de a ști cum să le întrețineți.

Produse utilizate de specialiștii Encore:

KERASTASE –  TECNAPH LABORATORIESBEVISIBLE

TECNA – produse bio-etice pentru vopsirea părului

Incet, dar … SIGUR… din ce in ce mai mult, in secolul XXI, constientizam minunile pe care le ofera natura. Imbinand descoperirile noii ere si bogatiile pamantului, “Tecna” a avut success integrand in profunzime, tehnologia si natura, fapt ce a inspirat si denumirea produsului. Acest concept pus in aplicare a permis ca “Tecna” sa devina una din putinele companii producatoare acreditate in domeniul vast al cosmeticii parului si sa anticipeze timpii cu formule inovative pentru frumusetea parului. Va asteptam la Encore Cosmetic Solutions, unde puteti incerca in exclusivitate in Romania produsele TECNA, o gama de produse bio-etice pe cat de variata pe atat de naturala.

produse

In 1995, Tecna a revolutionat piata cosmeticelor profesionale reinventand colorimetria fara amoniac, fara substante alergenice care cauzeaza exfolierea si fara adaugarea de parfum. O acoperire perfecta a parului alb si o luminozitate desavarsita atat a parului natural cat si a celui colorat in prealabil, realizata cu o vopsea fara amoniac. Tecna este prima companie din Italia care introduce conceptul de Salon Bio Natural: „Salon de Concept Ecologic”, iar Encore Cosmetic Solutions este prima companie din Romania care transforma propriul salon intr-un centru de wellness pentru par.

Vezi preturi&oferte

Programare